Tampereen Sähkölaitos kehittää asiakaslähtöistä lämpöliiketoimintaa IndMeasin avulla

Etäluettava mittaustieto avainasemassa 

Tampereen Sähkölaitos myy kaukolämpöä, kaukojäähdytystä ja maakaasua Tampereella, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Nokialla. Energiayhtiö on saanut Reilu kaukolämpö -laatumerkin jo vuonna 2006. Merkki myönnetään yrityksille, jotka täyttävät Energiateollisuus ry:n yhdessä asiakkaiden kanssa määrittelemät laatuvaatimukset. Merkki on tae siitä, että yrityksen toiminta on avointa, reilua, kehityshakuista ja tiedottavaa. Toiminnassa noudatetaan Reilu kaukolämpö -laatumerkin vaatimuksia ja palvellaan asiakkaita avoimesti ja asiakaslähtöisesti. Vuosina 2012 ja 2016 yhtiö valittiin laatumerkkiyritysten joukosta vuoden Reilu kaukolämpö -yritykseksi.

Tampereen Sähkölaitos on solminut sopimuksen IndMeasin kanssa yhteistyöstä, jossa asiakaslaitteista saatava etäluettava mittaustieto otetaan hyötykäyttöön mittausten ja laskutusperusteiden laadun valvomiseksi sekä lämpöliiketoiminnan kehittämiseksi. Sopimus kattaa kaikki kaukolämmön, jäähdytyksen ja maakaasun asiakkuudet.

”Asiakkaan etu on ensisijalla, kun kehitämme lämpöliiketoimintojamme. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä energiamarkkinoilla jatkossakin, kun kehitämme lämpötuotteittemme  laatua ja kilpailukykyistä kustannustasoa Indmeasin ratkaisujen avulla”.

Christian Geiger

Päällikkö, Tuotekehitys

| |